Disk Google môže byť celkom užitočný na synchronizáciu súborov, aby ste k nim mali prístup na iných zariadeniach. Ak však nie Neukladajte si svoje heslá V prehliadači sa budete musieť prihlásiť vždy, keď k nemu budete chcieť pristupovať. To je unavené. Existuje spôsob, ako to obísť. So Zálohovaním a synchronizáciou pre Windows môžu používatelia disk Google Pristupujte k ich súborom offline priamo z Prieskumník súborov.

Priečinok na Disku Google v Prieskumníkovi znamená, že budete môcť prezerať, upravovať alebo upravovať vymaž to bez otvorenia webového prehliadača. Všetky zmeny vykonané v tomto priečinku sa navyše automaticky prejavia na vašom Disku Google. Takže nejakým spôsobom budete môcť spravovať lokálne aj cloudové úložisko z Prieskumníka súborov.
V tomto článku si prejdeme, ako nastaviť, používať a spravovať súbory na Disku Google z Prieskumníka súborov Windows. Začnime.
Pridajte vyhľadávací nástroj Google do Prieskumníka súborov
Ak chcete pridať priečinok Disku Google do bočnej ponuky Prieskumníka, musíte si stiahnuť a nastaviť aplikáciu Zálohovanie a synchronizácia v počítači. Tu je návod.
1. kniha: Prejdite na stránku sťahovania disk Google (Odkaz nižšie) a kliknite na tlačidlo Stiahnuť v časti Zálohovanie a synchronizácia. Po zobrazení výzvy klepnite na OK a stiahnuť.
Stiahnite si Zálohovanie a synchronizáciu

2. kniha: Teraz prehrajte súbor EXE A pri inštalácii postupujte podľa pokynov na obrazovke Zálohovanie a synchronizácia na vašom počítači.
Po dokončení inštalácie nájdete na pracovnej ploche aplikáciu Zálohovanie a synchronizácia, ako aj odkazy na Dokumenty, Tabuľky a Prezentácie Google.
Krok 3: Otvorte aplikáciu Zálohovanie a synchronizácia a prihláste sa pomocou svojho účtu Google.

Krok 4: Vyberte množinu lokálnych priečinkov v počítači, v ktorých by ste chceli nepretržite zálohovať disk Google. Okrem toho, ak chcete zálohovať svoje fotky a videá priamo do Fotiek Google, začiarknite políčko „Nahrať fotky a videá do Fotiek Google“. Potom stlačte ďalší.

5. kniha: Môžete si vybrať priečinky Disku Google, z ktorých chcete priamo pristupovať File Explorer. Prípadne si môžete zvoliť synchronizáciu všetkého. Urobte príslušnú voľbu a kliknite na tlačidlo Začnite.

Poznámka: V závislosti od veľkosti vašich údajov môže synchronizácia všetkých vašich súborov na Disku Google v Prieskumníkovi chvíľu trvať.
Po dokončení synchronizácie nájdete priečinok Disk Google na navigačnej table Prieskumníka súborov.

Teraz, keď sa to stane Priečinok Disku Google K dispozícii je miestne množstvo vecí, ktoré môžete urobiť na správu súborov na disku priamo z Prieskumníka.
Spravujte Disk Google z Prieskumníka súborov
V priečinku Disku Google nájdete všetky súbory a priečinky, ktoré ste sa pri nastavovaní rozhodli synchronizovať s počítačom. Zelené začiarknutie na položkách predstavuje súbory, ktoré sa úspešne synchronizovali s Diskom Google. Všetko, čo skopírujete alebo presuniete v rámci priečinka Disku Google, tieto zmeny automaticky zosynchronizuje s vaším účtom Disku Google.

Ak odstránite súbor z Disku Google, na súbore sa zobrazí červený znak plus, ktorý označuje, že súbor už nie je v cloude. Okrem toho dostanete aj upozornenie v aplikácii Zálohovanie a synchronizácia, ktoré vám dáva možnosť obnoviť alebo odstrániť odstránený súbor.

Pohodlne môžete pridať až tri účty Aplikácia Zálohovanie a synchronizácia a súčasne ich spravovať prostredníctvom Prieskumníka súborov Windows.
Odstráňte súbory z Disku Google z Prieskumníka
V predvolenom nastavení ich odstránenie z Prieskumníka neodstráni z Disku Google. Disk Google to robí, aby zabránil akémukoľvek neúmyselnému vymazaniu súboru. Ak však chcete, môžete túto možnosť jednoducho povoliť v aplikácii Zálohovanie a synchronizácia. Tu je návod.
1. kniha: Kliknite na ikonu Zálohovať a synchronizovať na systémovej lište. Potom kliknite na ikonu ponuky s tromi bodkami a vyberte Predvoľby zo zoznamu.

2. kniha: Teraz prejdite do sekcie Môj laptop vľavo a pomocou rozbaľovacej ponuky pod Diskom Google vyberte možnosť „Vždy odstráňte obe kópie. Potom stlačte tlačidlo OK.

Zakaždým, keď niečo vymažete zo svojho priečinka na Disku Google, uloží sa jeho webový náprotivok a presunie sa do koša.
Poznámka: Súbory v koši Disku Google sa automaticky odstránia po 30 dňoch. Súbory z počítačového koša môžete obnoviť iba do 30 dní.
Týmto spôsobom budete môcť riadiť Úložisko Disku Google priamo z Windows File Explorer odstránením nepotrebných súborov a priečinkov.
Odstráňte priečinok Disku Google z rýchleho prístupu
Ak už nechcete uchovávať priečinok Disku Google v Prieskumníkovi súborov, kliknite pravým tlačidlom myši na priečinok Disku Google a vyberte „Odinštalovať z rýchleho prístupuZ ponuky.

Ak zrušíte prepojenie svojho účtu alebo odstránite aplikáciu Zálohovanie a synchronizácia zo systému Windows, všetky súbory a priečinky, ktoré sú už synchronizované s počítačom, zostanú úplne nedotknuté.
V súlade s vašimi potrebami
Priamy prístup na Disk Google z Prieskumníka vám môže pomôcť rýchlo synchronizovať súbory medzi počítačom a úložiskom Disku Google. To môže byť užitočné pri pokuse o uvoľnenie miesta na oboch stranách.
vám môže pomôcť Nájdite veľké nepoužívané súbory v počítači ich vymažte, aby ste získali späť miesto. Zálohovanie dôležitých súborov vám však vždy pomôže získať prístup k nim a použiť ich na inom zariadení, a to aj v prípade, že váš počítač zlyhá.


